آشپزیشیرینی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی لوکس مجلسی + نکات پخت

یکی از شیرینی های محبوب که در اغلب شیرینی پزی ها پخت میشود شیرینی شیرینی نارگیلی است که ما در این قسمت به آشپزی و طرز تهیه این شیرینی فوق العاده لوکس مجلسی میپردازیم. همچنین شما عزیزان میتوانید طرز تهیه زیره پلو خوشمزه را نیز فرا بگیرید.

تعداد نفرات:
۴ نفر
آماده سازی:
۱۵ دقیقه
زمان پخت:
۳۰ دقیقه
زمان کل:
۴۵ دقیقه

مواد لازم پخت

  • سفیده تخم مرغ ۱۲۵ گرم
  • پودر نارگیل ۱۲۰ گرم
  • شکر ۲۵۰ گرم
  • روغن مایع ۷۵ گرم
  • آب لیموترش نیم قاشق
  • وانیل نوک قاشق
  • پودر پسته جهت تزیین

طرز تهیه شیرینی نارگیلی

  • برای درست کردن شیرینی نارگیلی ابتدا پودر نارگیل، شکر، نصف سفیده تخم مرغ و نصف روغن مایع را با هم مخلوط کرده و دو بار از چرخ گوشت رد می کنیم.
  • حالا مواد را داخل تابه کوچکی می ریزیم و روی حرارت کم میگذاریم و با قاشق ۳ دقیقه هم میزنیم تا شکر ذوب شود. برای بهتر شدن شیرینی نارگیلی مواظب باشید مرتب هم بزنید که سفیده نبندد.
  • بعد حرارت را خاموش کرده و بقیه سفیده، روغن، آبلیمو و وانیل را اضافه میکنیم و خوب مخلوط کرده دوباره روی حرارت خیلی کم می گذاریم و بمدت ۵ دقیقه مدام هم می زنیم تا مواد یکدست بشود. سپس حرارت را خاموش کرده و مواد را در دمای محیط قرار داده تا کاملا خنک بشود.
  • بعد مایه شیرینی را داخل قیف یکبار مصرف میریزیم و داخل سینی به فاصله از مواد ریخته و کمی پودر پسته روی شیرینی ها میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۰ قرار میدهیم.
  • صبر کنید تا روی شیرینی ها ترک بزند و زیرشان طلایی شود. تا زمانی که شیرینی ها کامل خنک نشده‌اند اصلا به آنها دست نزنید تا یک شیرینی نارگیلی خوشمزه را تهیه کنید.

با این دستور پخت حرفه ای شما عزیزان میتوانید یه شیرینی فوق العاده شیک برای خودتان و خانواده عزیزتان فراهم کنید. برای حمایت از ما در نظرسنجی ستاره ای این دستور پخت شرکت نمایید.

5/5 (4 نظر)

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *