آشپزیپلو و چلو

طرز تهیه کباب سیخی خوشمزه

کباب کوبیده یکی از پر طرفدارترین کباب هایی است که کمتر کسی با آم میانه خوبی ندارد اکثرا ما ایرانی ها عاشق کباب هستیم که یک لذت خاصی در آن دارد و حتی در پخت آن نیز علاقه خاصی نشان میدهیم ما در این بخش با طرز تهیه کباب سیخی خوشمزه را برای شما عزیزان آماده کردیم با ما همراه باشید.

مچنین میتوانید طرز تهیه کباب کوبیده مرغ را در این بخش مشاهده کنید و نکات کلیدی برای پخت کباب کوبیده

مواد لازم

مواد لازممقدار نیاز
گوشت چرخ کردهنیم کیلو
پیاز۱ عدد
نمک و فلفلبه میزان لازم
سبزی معطر۱ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه کباب سیخی

طرز تهیه کباب چوبی
طرز تهیه کباب چوبی

در مرحله اول پیاز را پوست بگیرید و با ساتوری خیلی ریز آن را خرد کنید و آب آن را کاملا بگیرید .

میتوانید به جای ساتوری آن را رنده کنید

سپس پیاز را با نمک و فلفل و گوشت چرخ کرده به مدت ۱۰ دقیقه میخلوط کنید و خوب ورز دهید بعد سبزی معطر را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.

سپس ارد سوخاری را با زعفران مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و به مدت ۱۰ دقیقه داخل فریزر یا ۳۰ دقیقه داخل یخچال میگذاریم تا استراحت کند.

سپس مواد را از یخچال بیرون آورده و به مقدار لازم از آن بردارید و با دست فرم دهید و به سیخ بکشید.

تمام مواد را به سیخ بکشید و مقداری روغن یا کره درونچماهی تابه بریزید و کباب ها را درون ماهی تابه بچینید و با حرارت ملایم آن را بپزید.

آموزش پخت کباب سیخی
آموزش پخت کباب سیخی

این کباب خیلی خوشمزه است و اکثرا در هند و ترکیه پخت میشود و تندی باعث خوشمزه تر شدن آن میشود.

سبزی معطر شامل جعفری، ترخان، ریحان میباشد که اگر در دست رس نبود میتوانید از نعنا نیز استفاده کنید.

اگر کباب ها در سیخ چسبدگی نداشت حتما آب پیاز ها را خوب نگرفتید.

اگر کباب ها زیاد منسجم نیستند میتوانید ۲ عدد تخم مرغ به آن اضافه کنید.

بعد از اضافه کردن آرد سوخاری سعی منید زیاد ورز ندهید چون باعث وا رفتن مواد میشود.

قبل از به سیخ کشیدن کباب ها سیخ های چوبی را درون آب به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا هنگام به سیخ کشیدن سیخ های چوبی نشکنند.

موفق باشید.

4.7/5 (3 نظر)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *