آشپزیپلو و چلو

طرز تهیه کباب سلطانی

حالت شب

کباب سلطانی یکی از مشهور ترین کباب های ایرانی است که محبوبیت زیادی در ایران دارد که این کباب سنتی از برگ و کوبیده درس میشه که خیلی خوشمزه است.

در این بخش یکی از بهترین کباب سلطانی های ایرانی را برای شما عزیزان به اشتراک خواهیم. گذاشت با ما همراه باشید.

مواد لازم

مواد لازممقدار نیاز
فیله گوسفند۱۵۰ گرم
سینه مرغ۱۵۰ گرم
پیاز متوسط۱ عدد
فلفل دلمه ای کوچک۱ عدد
آبلیموی تازه۱ قاشق سوپ خوری
زعفران دم شده۱ قاشق غذا خوری
کره اب شده۲۵ گرم
روغن مایع یا زیتون۲ قاشق غذا خوری
ادویهمقداری

طرز تهیه کباب سلطانی

برای نرم کردن گوشت قرمز باید: آب یک عدد پیاز، ۱ قاشق سوپخوری سس سویا، یک یا نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه یا نیم کوب،۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون یا مایع را ۱۲ تا ۲۴ ساعت به گوشت اضافه کنیم.

سینه مرغ را با زعفران مخلوط میکنیم بعد نمک و فلفل و بعد ۲ قاشق روغن زیتون یا مایع اضافه میکنیم و به مدت ۲۴ ساعت استراحت میدهیم.

حال فلفل دلمه و پیاز را خلالی رنده میکنیم و داخل مواد میریزیم بعد نیم ساعت قبل از به سیخ کشیدن ابلیمو را اضافه میکنیم .

در این قسمت برای شیخ زدن سلطانی اول یک عدد گوشت بعد یک عدد مرغ را به سیخ میکشیم تا سیخ پر شود.

بعد از تمام شدن میتوانید روی آتش یا روی ماهی تابه که مقداری کره داخل دوب شده ان را پخت و میل کرد

امیدوارم از این کباب سلطانی خوشمزه لذت کافی برده باشید.

5/5 (5 نظر)
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن