آشپزیمربا و ترشیجات

طرز تهیه ترشی اسپانیایی خوشمزه

فصل سرما نزدیکه و خوردن ترشی گذشته از خواصش , خالی از لطف نیست. این ترشی خیلی زود آماده میشه و زود هم خورده میشه. احتیاجی به موندن زیاد و جا افتادن ندارد و بسیار خوش خوراک میباشد که ما در این بخش با طرز تهیه ترشی اسپانیایی با شما هستیم با ما همراه باشید.طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه
طرز تهیه ترشی زردآلو با طعم متفاوت
طرز تهیه ترشی زیتون مخلوط
اندازه مواد سلیقه ایی هست بخاطرهمین اندازه ذکر نشده.

مواد لازم

  • گل کلم
  • ترشی موسیر
  • ترشی شپله یا هندوانه ابوجهل
  • قارچ
  • زیتون سبز
  • ترشی بیبی بلال
  • هویج

طرز تهیه ترشی اسپانیایی

در مرحله اول گل کلم را خورد میکنیم و میزاریم تا آبش خشک بشه و قارچ ها رو هم میشوریم و میزاریم کامل خشک بشود
نصف از قارچ ها را که درشت بودن نصف کرده و با سرکه سفید یه جوش پنج دقیقه ای میدهیم و سرکه شو خالی میکنیم و بقیه قارچ ها را همینجوری میریزیم.

شپله و بیبی بلال ها را هم که قبلا ترشی شو درست کرده بودیم و همینطور ترشی زیتون هسته دار هم که تهیه میکنید. و ترشی موسیر را هم قبلا درست کرده بودید و اماده داشتید و هویج ها را حلقه حلقه میکنیم و بخار پز میکنیم و حالا همه اینها را مخلوط میکنیم.

حالا میرسیم به اصل مطلب

سس ترشی اسپانیایی

گوجه تقریبا دو الی سه کیلو را میشوریم و پوستشو میکنیم و رنده میکنیم و میزاریم روی حرارت تا کامل ابش بخار بشه و نزدیک به رب شدنش بشودبعد میزاریم سرد میشه و میکسش میکنیم

حالا توی یه ظرفی جداگانه روغن زیتون نزدیک دو لیوان میریزیم و روی حرارت کم میگذاریم و چند قاشق رب خانگی ریخته و خلاصه تفت داده روغن قرمز میشود بعد اون گوجه میکس شده را اضافه میکنیم با هم جوش میزنند حالا ادویه های لازم را اضافه می کنیم

ادویه ترشی سه الی چهار قاشق چایخوری
پودر پاپریکا سه قاشق چایخوری
پودر گوجه و فلفل قرمز و فلفل سیاه و نمک و همه را اضافه میکنیم اگر دوست دارید خیلی تند بشه فلفلش بیشتر
میریزیم و بعد سه لیوان سرکه خانگی ریخته و سه تا صنعتی و میزاریم یه جوشی میزنه و خاموش میکنیم و میزاریم کاملا سرد شود.

حالا این سس را به مواد مخلوط ترشی اضافه میکنیم بعد داخل شیشه مورد نظر بریزید و مقداری که قراره زودتر خورده بشه که همینجوری در یخچال نگه داری کنید
اون مقداری که قراره بیشتر بمونه چندین ماه وقتی ریختین توی شیشه روی مواد را دوباره سرکه بریزید که بپوشونه موادو و خراب نشه و البته اینا رو هم در یخچال نگه داری کنید
انشاالله که درست کنید و لذت ببرید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *