آشپزیشیرینی

طرز تهیه کیک اسفناج خوشمزه و خوشرنگ

باز با کیک های رنگی و متنوع با شما هستیم که این بار با کیک سبز رنگ کنار شما هستیم تا بهترین دستور پخت را برای شما آموزش دهیم که به بهترین حالت پخت کنید
در فصل پاییز در دورهمی عصرانه یک کیک خوشمزه با چای و قهوه خیلی به دل میشینه که این کیک که پیشنهاد میشه بهترین گذینه برای دور همی های خوب است
خیلی از ما ها از طعم اسفناج خوشمون نمیاد و بخاطر اون خیلی از غذا هایی که با اسفناج پخت میشود و میل نمیکنیم ولی ما در این بخش با طرز تهیه کیک اسفناج برای شما آماده کردیه ایم که اصلا هیچ طعمی از اسفناج را نخواهید چشید.
طرز تهیه کیک فاش خوشمزه
طرز تهیه کیک روسی تمشک و شکلات

مواد اولیه کیک اسفناج
مواد اولیه کیک اسفناج
تعداد نفرات:
۱ عدد
آماده سازی:
۲۰ دقیقه
زمان پخت:
۶۰ دقیقه
زمان کل:
۱ ساعت و ۱۰ دقیقه

مواد لازم

  • تخم مرغ ۴ عدد برای طرز تهیه کیک اسفناج
  • ارد ٢/۵پ
  • شکر ١/۵پ
  • روغن مایع ١پ
  • بکین پودر ١ق غ
  • وانیل کمی( به جاش میتونید از هل و گلاب استفاده کنید)
  • شیر ١پ
  • پوره اسفناج ١پ
دستور پخت کیک اسفناج
دستور پخت کیک اسفناج

طرز تهیه کیک اسفناج

  • ابتدا تخم مرغ ها وشکر را به همراه هل وانیل یا گلاب اینقدر بزنید که سفید و پوک بشه.
  • وقتی همزن درحال زدن تخم مرغ ها هست شما یک لیوان اسفناج و یک لیوان شیر بریزید تو مخلوط کن تا پوره بشه…
  • وقتی تخم مرغ ها سفید و پوک شد این پوره اسفناج را بهش اضافه کنید.حالا یک لیوان روغن در حالیکه همزن روشن هست بهش اضافه کنید وقتی خوب مخلوط کن همزن خاموش کنید
  • از این مرحله به بعد دیگه از همزن استفاده نمیکنیم
  • آرد و بکینگ پودر مخلوط میکنیم و روی مواد الک میکنیم
  • همزمان با الک کردن آرد مواد هم میزنیم تا خوب مخلوط بشه و آرد گلوله نشه.
  • دقت کنید
  • امکان به خاطر بزرگ بودن یا کوچک بودن تخم مرغ یا بسته به رطوبت آرد
  • کیک ما آرد بیشتر یا کمتری بخاد.پس به غلظت مایع کیک نگاه کنید .اگر غلظتش خوب بود دیگه آرد نزنید
  • یا اگر دیدید مایع کیک هنوز روان هست خودتون یکم دیگه آرد اضافه کنید .چون کم بودن آرد باعث میشه وسط کیک فرو رفتگی ایجاد بشه یا وسط کیک خمیری بشه .
  • حالا کف یک سینی ۲۵ در ۳۰ چرب و آرد پاشی کنید و مواد کیک بریزید توش و بزارید توی فری که یک ربع قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده، تا به مدت ۵۰ دقیقه پخته بشه.
  • بسته به نوع فر دمای پخت و زمان پخت تغییر میکنه
  • این کیک خیلی خوشمزه و خوش رنگه من تا حالا چهار بتر درست کردم ولی هر بار زود خورده شده و نتونستم از برش خورده اش عکس بگیرم و پس کار دوست عزیزمون براتون میزارم
0/5 (0 نظر)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *