آشپزیاختصاصیفست فود

طرز تهیه پیراشکی گوشتی مارپیچی

پیراشکی گوشتی یکی از خوشمزه ترین غذاهای میان وعده بشمار می آید که چند نمونه موجود میباشد که ما ر اینجا با طرز تهیه پیراشکی گوشتی مارپیچی در خدمت شما هستیم.

شما میتوانید با طرز تهیه پیراشکی کرمدار و پیراشکی سیبزمینی خوشمزه را مطالعه فرمایید و از پخت آن لذت ببرید.

طرز تهیه پیراشکی گوشتی مارپیچی
طرز تهیه پیراشکی گوشتی مارپیچی

پیراشکی گوشتی مارپیچی

این نوع غدا را شما میتونید به تغذیه کودکان خود هم برای مدرسه و هم برای میان وعده پخت کنید.

مواد لازم

مواد لازممقدار نیاز
تخم مرغ۱ عدد
شیر ولرم۱ لیوان
آب ولرمنصف لیوان
آردتقریبا ۴ لیوان
روغن مایعنصف لیوان
خمیر مایع۱ قاشق غذاخوری
شکر۲ قاشق غذاخوری
نمکنصف قاشق غذاخوری
آموزش پخت پیراشکی گوشتی مارپیچی
آموزش پخت پیراشکی گوشتی مارپیچی

طرز تهیه پیراشکی گوشتی

ابتدا خمیر مایه و شکر رو با آب ولرم مخلوط کرده به مدت ۱۰ دقیقه استراحت می دهیم درب ظرف در بسته تا خمیر مایه فعال شود.

سپس در یک ظرف بزرگ، تخم مرغ، شیر ولرم، روغن، خمیر مایه به عمل آمده و نمک رو مخلوط می کنیم، آرد رو کم کم اضافه کرده تا خمیر جمع شود.

اگه همزن شما خمیر زن داشت که چه بهتر وگرنه با دست باید خمیر رو به مدت ده دقیقه ورز بدید، بعد داخل ظرف رو چرب کرده خمیر رو استراحت می دهیم به مدت ۲ ساعت، روش رو هم با سلفون یا پارچه ی نمدار میپوشونیم

در این فاصله مواد داخل پیراشکی رو آماده می کنیم.

(گوشت چرخ کرده، قارچ، فلفل سبز، یک قاشق رب گوجه فرنگی، ادویه و نمک)

پس از ور آمدن خمیر آن را به صورت مستطیل باز کرده، برش های طولی می دهیم، روی هر برش ابتدا پنیر پیتزا و سپس از مواد گوشتی قرار می دهیم.

طرز پیچیدن پیراشکی گوشتی مارپیچی
طرز پیچیدن پیراشکی گوشتی مارپیچی

لبه های خمیر رو به داخل کمی تا داده و دو طرف خمیر رو به هم وصل می کنیم تا مواد داخل خمیر های لوله مانند قرار بگیریند.

بعد به صورت مارپیچی داخل ظرف چرب شده شکل می دهیم.

رومال کرده و کنجد می پاشیم، در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه تا پیراشکی طلایی شود.

نکته ی مهم :
حتما داخل فر یک ظرف آب جوش قرار دهید تا خمیر خشک نشود.

امیدوارم این نوع پیراشکی گوشتی مارپیچی مورد پسند شما واقع بوده باشد .

موفق باشید نوش جان

3/5 ( 2 نظر )
3/5 ( 2 نظر )
برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن