آشپزیاختصاصیشیرینی

کیک اسفنجی با پخت داخل قابلمه روی اجاق گاز

حالت شب

خیلی از عزیزان دنبال ی راحی برای درست کردن کیک بدون فر میگردن که یا فر ندارن یا میخوان تنوعی در پخت یک کیک اسفنجی داشته باشند که ما در این بخش طرز پخت کیک اسفنجی درون قابلمه را برای شما عزیزان آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

توضیح برای این روش دوستان زیادی این چند سال همراه من با این روش کار کردن اونایی که جدیدا خیالتون از این دستور کاملا راحت درسته متفاوته ولی عالی میشه .از همه کف قابلمه ام رو کاغذ روغنی گذاشتم و همه جارو با روغن مایع چرب کردم .

روی گاز هم شعله پخش کن گذاشتم و شده رو متوسط کردم تا گرم بشه برای فر دماى ١٨٠ درجه روشن میکنیم.
قابلمه بیست و دو سانتی خوبه تا بیست و چهار سانت

اینم طرز تهیه کیک اسفنجی با فر برای شما عزیزان امیدوارم مورد پسندتون واقع بوده باشد.

مواد لازم

مواد لازممقدار نیاز
تخم مرغ۶ عدد
آرد۲ پیمانه
شکر۱ پیمانه
آب سرد۱/۴ پیمانه
روغن مایع۱/۴ پیمانه
پکینگ پودر۱/۲ قاشق چای خوری
وانیل۱/۴ قاشق چای خوری
نمکیک پنس
عسل۱ قاشق سوپ خوری
آموزش پخت کیک اسفنجی بدون فر
آموزش پخت کیک اسفنجی بدون فر

طرز تهیه کیک اسفنجی داخل قابلمه

ابتدا سفیده و زرده را از هم جدا میکنیم ( باید بگم که در این دستور برعکس دستور بقیه ى کیکها که توصیه میشه مواد به دماى محیط رسیده باشند تخم مرغها باید سرد سرد باشند .

ابتدا تمام مواد لازم رو روى میز کار آماده میکنیم توى یک ظرف بزرگتر آب سرد وعسل را با هم مخلوط میکنیم. حالا آرد و بکینگ پودر و وانیل و یک پنس نمک و ٢ الى ٣ بار الک میکنیم.

سفیده هاى خنک رو با دور تند همزن میزنیم تا سفید بشه و پف کند ( ظرفى که سفیده درآن ریخته میشه و تیغه هاى همزن باید کاملا تمیز و خشک باشند) سپس شکر دانه ریز رو به سفیده ها اضافه کرده و حدود ٣ الى ۴ دقیقه با دور تند همزن میزنیم سپس دور همزن را کند کرده و زرده ها رو یکى یکى به سفیده ها اضافه میکنیم و بعد از مخلوط شدن زرده ها مجددا دور همزن را زیاد کرده و حدود ١ الى ٢ دقیقه مواد رو میزنیم.

حالا دیگر همزن رو کنار بگذارید. تخم مرغها و شکر زده شده رو به ظرف مخلوط آب و عسل اضافه کرده ( فقط اضافه میکنیم )
حالا آرد و وانیل و بکینگ پودر و نمک الک شده رو آرام آرام به مواد اضافه کرده و با لیسک به حالت دورانى آرام مخلوط میکنیم تا مواد کاملا یکدست شوند
حالا روغن را نیز به مواد اضافه کرده و خیلى آروم مواد رویکدست کنید و در قالب ریخته دو سه بار به زمین بکوبید تا حباب هایه داخل کیک از بین بره بعد بزارید روی شعله و بعد چهل دقیقه چک کنید

4.8/5 ( 6 نظر )
5/5 ( 6 نظر )
برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن