آشپزیدسرها

طرز تهیه دسر سوپانگل اصیل ترکی مخصوص ترکیه

حالت شب

کشور ترکیه یکی از مراکز دسر جهان است که انواع دسرهای جهان در این کشور تولید وخلق میشود. دسر سوپانگل اصیل ترکی دارای طرز تهیه خاصی است که مخصوص کشور ترکیه است. برای آموزش آشپزی این دسر خوشمزه با ما همراه باشید.

تعداد نفرات:
۶ نفر
آماده سازی:
۱۰ دقیقه
زمان پخت:
۲۰ دقیقه
زمان کل:
۳۰ دقیقه

مواد لازم

  • ۱ لیتر شیر
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۱ لیوان آرد
  • ۱لیوان شکر
  • ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • ۱ پاکت شکلات تلخ(۸۰تا ۱۰۰گرم)
  • ۱۰۰ گرم کره مارگارین
  • ۱ لیوان آب سرد

طرز تهیه دسر سوپانگل

  • ابتدا شیر ،تخم مرغ،آرد،شکرو پودر کاکائو را در یک قابلمه ریخته و هم بزنید و روی اجاق بگذارید.
  • مداوم هم بزنید و مراقبت باشید ته نگیرد تا دسر قوام پیدا کند و بپزد.بعد از اینکه قوام و غلظت پیدا کرد از روی اجاق بردارید و شکلات تلخ و کره را به دسر داغ اضافه کنید و هم بزنید تا آب شوند.
  • در این بین گه گاهی هم بزنید و صبر کنید دسر ولرم شود.۱لیوان آب را هم در فریزر بگذارید که کاملا مثل یخ تگری باشد.در آخر آب سرد رابه دسر اضافه کنید و با همزن برقی ۵ دقیقه بزنید.
  • سپس در کاسه یا جام های پذیرایی تقسیم کنید و روی آنها پسته با هر چه در دسترس دارید بپاشید و روی آنها را سلفون کشیده و در یخچال استراحت دهید. (به دلیل اینکه رویه نبندد) در دسر سوپانگل این اندازه ها برای ۶ کاسه یا جام کافی است میتوانید کف کاسه ها را با شیر کمی خیس کنید و یک تکه کیک کف کاسه بگذارید و دسر را روی کیک ها بریزید که عالی میشود.

با پخت و یادگیری آموزش تهیه این دسر فوق العاده به صورت جادویی از مهمانان خود پذیرایی نمایید.

5/5 (4 نظر)
5/5 (4 نظر)
برچسب ها

رضا رسولی

رضا رسولی هستم سردبیر و طراح رسانه بیتاپ، چندین سال است به صورت حرفه ای در این حوزه فعالیت دارم. باعث خوشحالی بنده است که شما کاربر عزیز از مطالب سایت ما دیدن می نمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن