آشپزیپلو و چلو

طرز تهیه خورشت هویج تبریزی خوشمزه

حالت شب

در این بخش از اشپزی با یکی از خورش های خوشمزه ترکی با شما هستیم که این خورش نه مزه شیرینی دارد و نه ترش میباشد که یکم ملس و خوش طعم بوده که ما طرز تهیه خورشت هویج تبریزی با شما هستیم با ما همراه باشید.این خورشت را هم میتوان با مرغ و هم با گوشت پخت کرد که بسته به ذاعقه شما دارد که همانطور که از نامش پیداست این خورش مخصوص شهر تبریز میباشد که ما با بهنرین دستور پخت برای شما اموزش خواهیم داد.همچنین میتوانید با
طرز تهیه خورش هویج خوشمزه
آموزش پخت خورشت فسنجون همراه با نکات کلیدی و دستور پخت آسان
طرز تهیه خورش ریواس بهاری + نکات کلیدی بیشتر آشنا شوید و آن را پخت کنید.

تعداد نفرات:
۵-۶ نفر
آماده سازی:
۲۰ دفیفه
زمان پخت:
۴۰ دقیقه
زمان کل:
۶۰ دقیقه

مواد لازم

  • هویج ۴۰۰ گرم برای طرز تهیه خورشت هویج تبریزی
  • مرغ ۴۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط یک عدد
  • زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری
  • آلو ۱۰۰ گرم
  • نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه خورشت هویج تبریزی

  • در مرحله اول پیاز را رنده کنید و کمی تفت دهید. مرغ را همراه رب گوجه‌فرنگی به پیاز اضافه کنید و به مدت سه تا چهار دقیقه کمی تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد.
  • نمک و فلفل را به مرغ اضافه کنید و بعد از جوش آمدن در قابلمه را ببندید و شعله را کم کنید. هویج‌ها را پوست بگیرید و به صورت خلال خرد کنید. در یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و هویج‌ها را کمی سرخ کنید.
  • بعد از این‌ که حدود یک ساعت از پخت مرغ گذشت و نیم‌پز شد هویج را به همراه آلو به خورش اضافه کنید تا با هم پخته شوند. در نهایت زعفران را نیز به خورش اضافه کنید.
  • برای طرز تهیه خورشت هویج تبریزی باید با شعله کم و آهسته پخته شود تا خوب جا بیفتد. در صورتی که از گوشت گوسفند استفاده می‌کنید اضافه کردن نمک را به مرحله آخر پخت غذا موکول کنید.
5/5 (1 نظر)
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن