آشپزیدسرها

طرز تهیه دسر ترکی + نکات کلیدی تهیه ۲۰۲۰

حالت شب

یکی از معروفترین دسرهای جهان دسر ترکی است که طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است. این دسر فوق العاده منتخب خیلی از رستوران ها برای منوی شیک خود هست. این دسر شگفت انگیز ترکی آشپزی شما را کامل میکند. به شما پیشنهاد میکنیم در کنار این دسر آموزش پخت کیک اسفنجی را نیز مطالعه و یاد بگیرید.

مواد لازم برای دسر

مواد لازممقدار نیاز
آرد ۱٫۵ فنجان
شکر ۱ فنجان
کره ۱ قاشق غذاخوری
وانیل ۲ قاشق چایخوری
آب گیلاس یا اب البالو ۳ لیوان
شیر ۱ لیتر
نشاسته ۱ قاشق غذاخوری
پودر نارگیل یا پستهبه مقدار نیاز برای تزئین

طرز تهیه دسر ترکی اصیل

طرز تهیه دسر اصیل: در یک ظرف شیر و ۲ قاشق ارد و ۱ قاشق نشاسته را باهم مخلوط کرده و روی حرارت بذارین تا پخته بشه و قوام بیاد مثل فرنی برای دسرتان. از روی حرارت بردارین و یه قاشق وانیل را اضافه کنید.

کف سینی یا ظرف بزرگ نارگیل ریخته و کامل پهن کنید تا همه جای سینی نارگیل داشته باشه. بعد به ارومی مایع سفید را روی نارگیل ریخته و با لیستک پهن کنید تا یدست بشه.و بذارین داخل یخچال به مدت ۲ساعت تا کامل خودشو بگیره و سفت بشه.

در ادامه آماده سازی دسر اصیل ترکی در ظرفی دیگه ابتدا اب گیلاس و شکر و ارد را در ظرفی ریخته و هم بزنید تا یکدست بشه. بعد روی حرارت بذارین تا پخته بشه و به قوام بیاد مثل فرنی. از روی حرارات بردارید و وانیل و کره را اضافه کنید.

وقتی لایه قبلی سفت شد بیرون اورده و مایع گیلاسی را روی لایه سفید ریخته و کامل با لیستک پهن کنید به صورت یکدست. و داخل یخچال به مدت حداقل ۶ ساعت قرار بدین. توی دستور اصلی نوشته ۲۴ ساعت داخل یخچال باشه. بعد هم برش زده شود.

امیدواریم از این دستور پخت لذت ببرید و یک دسر ترکی اصیل برای مجالس و مهمانی های خود آماده کنید.

5/5 (6 نظر)
برچسب ها

نوشته های مشابه

یک نظر

  1. با سلام و خسته نباشین به همه دستندرکاران سایت خوب و بی نظیر بیتاپ
    من از سایت شما fow,w از بخش آشپزی خیلی راضی هستم و همه دست پخت خانوم محمدپور را دنبال میکنم و بهترین آشپزی را در خانه انجام میدهم
    هم خانوادم و هم مهمونام از دست پختم راضی هستن
    ا,میوارم همیشه موفق و پیروز باشید
    دوستدار همیشگی شما نازنین
    ilove you

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن