آشپزیدسته‌بندی نشدهنکات آشپزی

طرز تهیه سس مخملی خوشمزه مخصوص تزئین کیک تولد

حالت شب

در این بخش با یکی از سس های شیرینی پزی با شما هستیم که این سس مخملی بیشتر برای تزئین کیک استفاده میشه که میتونید با این سس بهترین کیک ها را پخت کنید و آن را تزئین کنید بیشتر برای پخت کیک مخملی و کیک اسفنجی مورد اسستفاده قرار میگیرد با ما باشید با بهترین دستور پخت سس مخملی.

تعداد نفرات:
۱ عدد
آماده سازی:
۱۵ دقیقه
زمان پخت:
۲۵ دقیقه
زمان کل:
۴۰ دقیقه

مواد لازم

  • خامه صبحانه ٧۵٠ گرم برای سس مخملی
  • گلوکز١٢٠ گرم
  • کره ٩٠-١٠٠ گرم
  • شکلات شیری ٢٢۵گرم
  • شکلات تلخ ٢٢۵ گرم
  • بریلو ساده ٢٢۵گرم

طرز تهیه سس مخملی

  • در مرحله اول کره و گلوکز و خامه را درون ظرف استیل یا ظرف نچسب میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم و هم میزنیم تا یکدست شود.
  • وقتی ذوب شد شکلات تلخ را به آن اضافه میکنیم تا خوب ذوب شود و همه مواد یکدست به دست بیاید.
  • حال حرارت را خاموش کرده و بریلو ساده را به آن اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا حل شود بعد از صافی رد میکنیم و میگذاریم تا خوب خنک شود بعد کار کاور کشی را انجام میدهیم.

نکات کلیدی

بهترین راه برای کاور کشی این است که کیک را از قبل خامه کشی کنیم و در فریز نگه داریم تا موقع کاور کشی خامه را پایین نکشد و فرم کیک از دست نرود.

برای براق شدن کاور حتما بعد از کاور کشی کیک را درون یخچال قرار دهید تا کیک شوک زده شود و کاور براق شود.

تزئین کیک با سس مخمل
تزئین کیک با سس مخمل

برای تهیه سس مخملی با دستگاه این دسنور عمل را انجام دهید .

  • اسپری مخملی
  • شکلات سفید ١٢٠ گرم
  • کره کاکائو ١٠٠ گرم

شکلات و کره کاکائو را به روش بن ماری (روی حرارت غیرمستقیم ، بخارآب ) ذوب می کنیم و رنگ مخصوص شکلات را اضافه می کنیم.

سس را بعد از خنک شدن داخل دستگاه ریخته با فاصله حدود ۳۰ سانتی متری روی کیک اسپری میکنیم.

برای اسپری مخملی حتماباید دستگاه پمپ کردن داشته باشید.

5/5 (1 نظر)
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن