آشپزیمربا و ترشیجات

طرز تهیه مربای پوست هندوانه ترد و خوشمزه

حالت شب

در این بخش از آشپزی بیتاپ با یکی از مربا های خوشمزه و ترد با شما هستیم با طرز تهیه مربای پوست هندوانه که محبوب ترین مرباها است که هم ترد و هم خوشمزه میباشد. این مربا با طعم و رنگ عالی که دارد زینت بخش سفره های رنگی شما خواهد بود که امیدوارم از پخت و سرو آن لذت ببرید با ما باشید با دستور پخت این مربای خوش طعم

طرز تهیه مربای انجیر خشک و سیب
طرز تهیه مربای انجیر

تعداد نفرات:
۲ شیشه
آماده سازی:
۳۰ دقیقه
زمان پخت:
۴۰ دقیقه
زمان کل:
۷۰ دقیقه

مواد لازم

  • پوست هندوانه ضخیم ۱ کیلو برای طرز تهیه مربای پوست هندوانه
  • شکر ۱ کیلو
  • گلاب ۱ پیمانه
  • آبلیمو ۳ قاشق
  • زنجبیل ۱ قلم
  • هل سبز ۴ دانه
  • زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه مربای پوست هندوانه

  • در مرحله اول پوست هندوانه را آماده کنید، قسمت سرخ درون پوست و سبزی بیرون هندوانه را بگیرید و آن را به قطعات دلخواه ببرید و یا با قالبهای شکل دار اشکال دلخواه خود را در بیاورید. پوستها را در آب آهک چند ساعت بخوابانید و آب بکشید .
  • ۴ پیمانه آب را در یک قابلمه بزرگبیزید و بجوشانید . زنجبیل و هل را در آب بیندازید و تا حجم آب به ۳ پیمانه برسد. زنجبیل و هل را از داخل آب بیرون بیاورید و شکر و آبلیمو را اضافه کنید و قابلمه را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه روی حرارت زیاد بجوشانید.
  • پوست های هندوانه را به آب جوش اضافه کنید و روی حرارت ملایم بجوشانید تا شهد مربا قوام بیاید و در سپس زعفران را به مربا اضافه کرده از رو حرارت برمیداریم.

برای ترد شدن مربا باید در کمترین زمان مربای داغ، سرد شود برای این کار یه ظرف پر یخ خورده شده آماده کنید و ظرف کوچکتری را داخلش قرار داده و مربا آماده شده را درون این ظرف کوچیکتر ریخته و آروم شروع کنید بهم زدن

5/5 (2 نظر)
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن