آشپزیسوپ ها

طرز تهیه سوپ ذرت زمستانی خوشمزه

سوپ ذرت زمستانی یکی از سوپ های خوشمزه و طعم دار فصل پاییز و زمستان میباشد که در این فصل ها این سوپ خیلی میچسبد . در این بخش با طرز تهیه سوپ ذرت زمستانی با شما هستیم با ما همراه باشید با بهترین آشپزی های بیتاپ همچنسن میتوانید با یکی دیگر از سوپ ذرت + نکات کلیدی ببینید و پخت کنید.
طرز تهیه سوپ جو رستورانی خوشمزه
طرز تهیه سوپ جو با شیر و خامه
طرز تهیه سوپ کلم بروکلی

تعداد نفرات:
۵-۶ نفر
آماده سازی:
۱۵ دقیقه
زمان پخت:
۳۰ دقیقه
زمان کل:
۴۵ دقیقه

مواد لازم

  • کره بی نمک ۴ قاشق غذاخوری
  • پیاز سفید شیرین نصف پیمانه
  • ذرت تازه ۴ پیمانه
  • شکر نصف قاشق غذاخوری
  • شیر ۳-۲ پیمانه
  • جوز هندی رنده شده ۱/۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه سوپ ذرت زمستانی

  • در مرحله اول یک ماهی تابه متوسط را بر روی اجاق گاز قرار داده و شعله اجاق را بر روی حالت متوسط رو به کم تنظیم میکنیم و کره را درون ماهیتابه میندازیم واقدام به آب کردن کره نمایید .
    طرز تهیه سوپ گندم خوشمزه
  • پیازهای خرد شده را به مدت ۵-۳ دقیقه در کره تفت دهید . پیازها نباید طلایی گردند . سه و نیم پیمانه ذرت را به پیازها اضافه نموده و مقداری نمک بر روی آن بپاشید در این مرحله استفاده از ادویه ها ی خوب موجب مشخص شدن طعم ذرت می شود .
    آموزش درست کردن کنسرو ذرت همراه با نکات کلیدی
  • ذرت ها را بمدت ۷-۵ دقیقه تفت دهید . حواستان باشد ذرت ها طلایی نگردد . حالا ۱ قاشق غذا خوری شکر را به مخلوط ذرت و پیاز اضافه نمایید.
  • سپس در یک ماهی تابه متوسط دو پیمانه از شیر را ریخته و بر روی حرارت ملایم میگذاریم تا شیر گرم شود . مخلوط ذرت و پیاز تفت داده شده را به شیر گرم اضافه نمایید . مخلوط فوق را بر روی حرارت گذاشته تا نم نم بجوش آید . پس از پختن ذرت ها آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.
    طرز تهیه سوپ جو قرمز مجلسی و رستورانی
  • پس از اینکه مخلوط فوق سرد شد آن را در مخلوط کن بریزید و پوره نمایید . پوره را از یک صافی سیمی ریز رد نمایید .
  • مایع رد شده از صافی را در داخل ماهی تابه ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید . جوز هندی را رنده نموده و به این مایه اضافه نمایید . برای به قوام آمدن سوپ ۱ پیمانه شیر باقی مانده را گرم نموده و کم کم به سوپ اضافه نمایید تا به غلظتی که می خواهید برسد .
  • کمی از سوپ را چشیده و میزان نمک آن را امتحان کنید و ۱ قاشق شکر باقی مانده را اضافه نمایید . سوپ را در ظرفی که می خواهید سرو نمایید ریخته و رویش را با مقداری جوز هندی و نصف فنجان ذرت باقی مانده تزیین نمایید.
0/5 (0 نظر)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *